torsdag 2. februar 2012


 Er de ikke bare nydelige? Elsker de! Passer så godt inn på kjøkkenet, det eneste som mangler nå er nytt spisebord med plass til 4 stoler i steden for det gigantiske bodet til 6, det holder med bare to for oss foreløpig.. Det e så sjelden vi er flere enn fire. 
Men tenkte at til de tider vi blir flere, hadde det jo vært flott med et bord der det er mulighet for å legge inn en klaff i det minste, slik at muligheten for flere i det minste fremdeles er der. 


Nå drømmer jeg bare om å pusse opp yttergangen her, men trenger virkelig noe inspirasjon for å få noen solide ideer i forhold til dårlig plass, og helst for så få tusenlapper som mulig.. Har en planløsning på gangen som er så ufattelig dårlig, men det får bli med drømmen foreløpig. Det blir nok terasse før gangen får seg en make-over kan jeg tenke meg.


Men det får bli den tid den sorg/glede. Vet ikke helt enda hva det blir. Sorg først for så glede når det endelig er ferdig, er vell sånn det alltid er. Setter i gang store prosjekter,for så å angre som det hyler etter når en må bo og leve i et kaos når det første står på. Store oppussingsprosjekter er ikke alltid bare-bare. 
Her får vi jo nye vinduer, lydisolerte vegger og balansert ventilasjon innen April en gang. 


Vi bor jo rett utenfor Stavanger sentrum, og dermed er det jo en del støy i forhold til trafikk. 
Så Staten var her og tok målinger av støynivået vårt på soverommet og stuen, og fant ut at vi var godt kvalifiserte til å få alt dette. Selv om jeg gruer meg til den dagen alle møbler skal ut og skitne arbeidsmenn kommer inn i stua mi og gjør som de vil. Vi har valgt å flytte ut de dagene det står på, selv om de mente vi kunne bo her mens de holdt på. HAHA! Jeg må le. Du slapper liksom ikke helt av i din egen stue uten viduer eller vegger?! Eller?

Men ja, som tidligere nevnt- den tid den sorg, eller var det glede? 

I hvertfall, ha en fin kveld videre kjære lesere!

Gode klemmer fra 




1 kommentar:

  1. Sååå fint kine:) Både plasseringen av kaffimaskinen å den nya hyllå. Og d såg jo større ud når du flytta mikroen! Klem

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en koselig kommentar.